https://www.youtube.com/watch?v=JHLtsfxnUEw
АНИМА

Първото българско мобилно приложение с упражнения за ума

КАКВО Е АНИМА

Мобилното приложение АНИМА е създадено на база психотерапевтични техники, доказали се във времето като придружаваща терапия за множество психологични състояния.

КАК РАБОТИ АНИМА

Техниките в Анима са лишени от претенциозност и не изискват определени духовни убеждения или придържане към определена философия или морален кодекс. Освен отделянето на няколко минути всеки ден, те не изискват да променяте стила си на живот по никакъв начин.

ЦЕЛ

Целта на всички, които използват АНИМА, е подобряване качеството на техния живот. За да постигнат това, е необходима практика на упражненията в ежедневието.

КАТЕГОРИИ

Категориите в ‘Анима’ се стремят да обхванат всички душевни състояния.

Има упражнения както за хора, страдащи в тези състояния, така и упражнения за всеки ден, които имат за цел да мотивират и да помогнат да релаксирате.

ЗАЩО ДА СЕ ДОВЕРИШ НА АНИМА

Ползите от практикуването на упражненията са невероятни, но изискват действие, а то е съвсем минимално – почивайки си да си пуснеш записа и да следваш инструкциите.

Съдържанието в АНИМА непрекъснато се обновява и допълва. За нас е от изключителна важност мнението на нашите потребители, затова се допитваме непрекъснато до техните нужди, мнения, препоръки.

Екипът зад Анима

Ние от екипа на АНИМА вярваме, че всичко може да бъде постигнато, когато се прави с любов - тук и сега. Затова имаме надежда, че усилията ни са насочени в правилната посока.

Петя Стойчева Кривицки

Основател

Петя Стойчева Кривицки е основателят на Анима.Тя е клиничен психолог, магистър по консултативна психология, хипнотерапевт, с частна практика в Пловдив.

Ивилина Гавазова

Съ-основател и мениджър

Ина е съ-основател и мениджър на Анима. Работата й включва координиране на екипа, стратегия, брандинг. Освен работата си в Анима, Ина има и компания за изготвяне на 2Д рекламни анимации и всички анимации на Анима са направени от нея и екипа й от Kashu.

Румен Кривицки

Отдел Реклама и Мениджмънт

Христина Ванчева

PR и реклама

Христина има 16-годишен професионален опит в областта на ПР, реклама и маркетинг. Изготвяла и реализирала е десетки успешни кампании за български и международни компании. Като част от екипа на АНИМА, отговаря за комуникациите с медиите, участва в създаването на рекламните послания и популяризирането им сред целевите аудитории в медийното пространство и социалните мрежи.

Свали Анима от AppStore

Към AppStore

Свали Анима от GooglePlay

Към GooglePlay